Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.12.)

streda, 6. december 2017 07:16 | Autor: Jakub Vaverka

Pierre-Emerick Aubameyang
Pierre-Emerick Aubameyang | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

SMS za 80 miliónov libier

Futbalový portál Calciomercato.com tvrdí, že Manchester United pozorne sleduje Sergeja Milinkoviča-Saviča, ktorý podáva výborné výkony v drese talianskeho Lazia Rím. Modrý tím z metropoly Talianska je ochotný svoju oporu pustiť za minimálne 80 miliónov libier.

Aouar na lane FCB

Francúzsky denník L´Equipe prišiel s informáciou, podľa ktorej by vraj mohol katalánskeho giganta FC Barcelona posilniť talentovaný Hossem Aouar. Tento tínedžer v prebiehajúcej sezóne oblieka dres francúzskeho Olympiqueu Lyon.

Veľká bitka o Evansa

Televízna stanica ESPN tvrdí, že sa chystá veľká prestupová bitka o írskeho obrancu Jonnyho Evansa. Evans, ktorý je stále hráčom West Bromwichu Albion je v hľadáčiku Manchestru City či Evertonu. WBA ho predať nechce.

Boj o Ceballosa

Diario Gol prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Arsenal a Tottenham Hotspur začali zaujímať o španielskeho reprezentanta v drese Realu Madrid Daniho Ceballosa. Ceballos nedostáva v španielskej metropole toľko šancí, ako by si prial, preto sa hovorí o jeho odchode inam.

Everton chce Walcotta

Anglický denník Daily Mail píše, že liverpoolsky Everton je favoritom na získanie technicky zdatného záložníka Thea Walcotta. Walcott vraj v januárovom prestupovom období opustí Arsenal, ktorý už údajne neráta s jeho službami.

Bayern loví vo Francúzsku

Mercato365 píše, že nemecký majster Bayern Mníchov hľadá nové posily vo francúzskej Ligue 1. Do Allianz Areny by sa údajne mohol sťahovať šikovný Malcom, ktorý v tejto sezóne ťahá Girondins de Bordeaux.

Everton ide po Aubovi

Ďalším hráčom, ktorého loví liverpoolsky Everton je údajne Pierre-Emerick Aubameyang. Gabonský reprezentant je dlhodobo spájaný s odchodom z Borussie Dortmund, pričom by k nemu mohlo dôjsť v úvode roka 2018.