Main Content

Real Madrid začal lov na Dybalu: Je pripravený obetovať oporu

utorok, 5. december 2017 14:03 | Autor: Jakub Vaverka

Paulo Dybala
Paulo Dybala | zdroj: TASR

Real Madrid má v pláne čoskoro posilniť svoju ofenzívu o hviezdne mená. Vyzerá to tak, že Biely Balet pozorne monitoruje situáciu okolo Paula Dybalu.

"Prezident Realu Madrid Florentino Perez uvažuje nad tým, že obetuje nemeckého stredopoliara Toniho Kroosa, aby získal argentínskeho bombardéra Paula Dybalu," šokoval vo svojom článku zdroj Rai Sport . Faktom je, že Biely Balet hľadá posilu do ofenzívy, pričom Stará Dáma by argentínskeho hráča s prezývkou La Joya lacno nepustila.

Dybala bol s odchodom do španielskej metropoly spájaný už v minulosti, pričom Los Blancos na jeho služby chystali približne 80 až 100 miliónov eur. Možnosť, že by do Turína okrem peňazí putoval aj hráč je však spomínaná prvý raz. Kto však pozorne sleduje Juventus v tejto sezóne vie, že Zebrám by sa posila do stredovej formácie rozhodne hodila.

"Juventus hľadá možnosti, ako zarobiť na argentínskom reprezentantovi čo najviac. Turínčania nie sú ochotní udržať si Dybalu vo svojom tíme za každú cenu," píše sa v originálnom znení článku. V tomto období vraj útočník rokuje s majstrom Serie A o novej zmluve, ale jeho platové požiadavky majú byť astronomické.

Toni Kroos by bol pre Juventus veľkou posilou, taktická Serie A by mu mohla typologicky sedieť. Treba sa však zamyslieť nad tým, či odchod tohto nemeckého stredopoliara a príchod Paula Dybalu by bol pre úradujúceho víťaza Ligy majstrov vlastne výhodným obchodom.