Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.12.)

pondelok, 4. december 2017 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Pierre-Emerick Aubameyang
Pierre-Emerick Aubameyang | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sterling chce ostať

Anglický reprezentant Raheem Sterling je šťastný v Manchestri City, kde si rozumie s trénerom Pepom Guardiolom a je pripravený ostať na Etihad Stadium aj ďalšie roky. Sterling by mal s lídrom ligy podpísať kontrakt, na základe ktorého by zarábal 300 000 libier týždenne.

Evans do City?

Nie je tajomstvom, že Pep Guardiola by v zimnom prestupovom období veľmi rád získal nového obrancu. Denník Daily Express píše, že do Manchestru City by mohol prestúpiť obranca West Bromwichu Albion Jonny Evans.

Klop chce Aubu

Daily Express informuje, že tréner Liverpoolu Jurgen Klopp začal pracovať na príchode Pierrea-Emericka Aubameyanga z Borussie Dortmund, s ktorým v minulosti spolupracoval počas spoločného pôsobenia v BVB.

Chelsea predá brankára

The Sun píše, že Thibaut Courtois nechce s Chelsea predĺžiť kontrakt, preto ho klub čoskoro plánuje predať. Vedenie The Blues údajne chce získať za Belgičana aspoň nejaké peniaze a neriskovať, že oňho v roku 2019 príde zadarmo.

Trapp do Anglicka?

Skúsený brankár Kevin Trapp, ktorý nechytáva v Paríži Saint-Germain, by sa mohol sťahovať do anglickej Premier League. The Sun informuje, že záujem o jeho služby má tréner Crystal Palace Roy Hodgson.

Bale v hľadáčiku United

The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej je Manchester United stále v hre o často zraneného Garetha Balea z Realu Madrid. Red Devils ale nechcú Bielemu Baletu platiť čiastku atakujúcu 80 miliónov eur.

Goretzka sa rozhodne

Nemecký mladík Leon Goretzka zo Schalke 04 prehlásil, že o svojej budúcnosti sa definitívne rozhodne v januári. O služby tohto technicky zdatného futbalistu sa zaujímajú FC Barcelona, Arsenal či Liverpool.