Main Content

Odložený zápas Nitra – Trnava odohrajú už v utorok: Zrejme na tomto štadióne!

nedeľa, 3. december 2017 18:38 | Autor: Filip Chudý

Futbalový trávnik
Futbalový trávnik | zdroj: TASR

Zápas Nitra – Trnava sa v nedeľu nehral kvôli nespôsobilej hracej ploche, ale hrať by sa malo už v utorok na neutrálnom mieste.

Posledný zápas 18. kola tohto ročníka Fortuna ligy FC Nitra – FC Spartak Trnava sa mal hrať v prvú decembrovú nedeľu o 14:00. No v pôvodnom termíne sa neuskutočnil pre nespôsobilý terén.

Ihrisko na štadióne v Nitre bolo totiž čiastočne pokryté ľadom a hlavný rozhodca stretnutia Patrik Hrčka krátko pred plánovaným začiatkom vyhodnotil riziko zranenia aktérov ako príliš vysoké. Preto sa nakoniec nehralo, hoci hráči už boli oblečení v dresoch.

Tento zápas sa ale musí odohrať ešte počas jesennej časti, pričom ako náhradné dejisko sa najprv spomínali Zlaté Moravce, ale aj tam mali problémy v sobotu s hracou plochou.

Ako informovala oficiálna stránka súťaže, zainteresované strany sa už dohodli na náhradnom termíne, pričom stretnutie sa odohrá v utorok 5. decembra o 17:00.

„V krátkom čase bude potvrdené aj dejisko tohto duelu, s najväčšou pravdepodobnosťou ním bude štadión v Trenčíne,“ dodávajú na fortunaliga.sk.