Main Content

Real Madrid má vážny záujem o hviezdu Liverpoolu

nedeľa, 3. december 2017 11:28 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

Egyptský reprezentant Mohamed Salah je jedným z najlepších hráčov prebiehajúcej sezóny, pričom sa vo veľkom špekuluje o tom, že by čoskoro mohol vymeniť Liverpool FC za Real Madrid.

Mohamed Salah je v prebiehajúcom ročníku ťahúňom Liverpoolu, pričom patrí medzi najlepších hráčov celej Premier League. Egypťanovi futbal chutí, góly strieľa aj pripravuje a médiá ho začali spájať s odchodom do Primera División.

Záujem o Salaha totiž vraj má mať Real Madrid. Najprv sa jednalo iba o prestupové špekulácie, avšak olej do ohňa prilial tréner egyptského národného tímu Hector Cuper. „Dostal som potvrdené informácie, že o Mohameda Salaha sa zaujíma Real Madrid,“ prehovoril.

„Osobne si myslím, že Salah sa momentálne nachádza v úžasnej situácii,“ prináša jeho slová španielsky denník Marca. Liverpool, hráč a ani Real Madrid tieto slová nekomentovali, ale kouč The Reds Jurgen Klopp prakticky na každej tlačovej konferencii hovorí, ako si Salaha veľmi cení.

The Reds dlhodobo odolávajú tlaku zo strany Barcelony na kúpu Philippeho Coutinha, pričom to vyzerá, že v nasledujúcom prestupovom období si budú musieť dať veľký pozor na Biely Balet, ktorý sa chystá uloviť vo forme hrajúceho Egypťana.