Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.12.)

nedeľa, 3. december 2017 11:27 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Real Madrid
Neymar a Real Madrid | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Rose za 50M

Tottenham Hotspur sa rozhodol, že predá anglického obrancu Dannyho Rosea, ale záujemcovia o jeho služby si budú musieť pripraviť minimálne 50 miliónov libier. Rose by podľa Sunday Mirror mohol zmeniť dres už v zimnom prestupovom období.

Nová zmluva pre Sterlinga

Manchester City podľa denníka The Sun pripravuje nový kontrakt pre anglického reprezentanta Raheema Sterlinga. Bývalý hráč Liverpoolu by mal na Etihad Stadium na základe novej dohody zarábať 300 000 libier týždenne.

United chcú Balea

Sunday Mirror píše, že Manchester United je momentálne najväčším favoritom na získanie waleského krídelníka Garetha Balea. Bale je na odchode z Realu Madrid, pretože je často zranený a necíti podporu fanúšikov v hlavnom meste Španielska.

Courtois odíde

Podľa denníka The Sun sa Thibaut Courtois nevie dohodnúť s Chelsea na novom kontrakte, preto je reálne, že tento belgický gólman odíde v roku 2019, kedy mu končí aktuálna zmluva, bez akéhokoľvek odstupného.

Chelsea chce Aubu

Sunday Express informuje, že londýnska Chelsea v zimnom prestupovom období zabojuje o Pierrea-Emericka Aubameyanga. Auba je jedným z najlepších hráčov nemeckej Bundesligy a chcel by vraj opustiť Dortmund.

Neymar posilní Real Madrid

Don Balón tvrdí, že brazílsky útočník Neymar má predbežnú dohodu s Realom Madrid a v roku 2019 opustí Paríž Saint-Germain, kde nie je šťastný a zamieri do španielskej metropoly. Ak by Neymar odišiel do Realu, Barcelona by ho definitívne znenávidela.

Sandro chce ísť do Chelsea

Zdroj menom TMW tvrdí, že brazílsky krajný obranca Alex Sandro je naklonený odchodu do londýnskej Chelsea. Sandro je stále hráčom Juventusu Turín, ale jeho pozícia v Taliansku už nie je taká istá ako v letnom prestupovom období.