Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.12.)

sobota, 2. december 2017 09:54 | Autor: Jakub Vaverka

Mesut Ozil
Mesut Ozil | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ozil do Manchestru United?

Denník Daily Telegraph píše, že tréner Manchestru United José Mourinho by veľmi rád získal do svojho kádra nemeckého stredopoliara Mesuta Ozila. Ozil, ktorý oblieka dres Arsenalu už s Portugalčanom spolupracoval v Reale Madrid.

Coutinho je príliš dôležitý

Kormidelník Liverpoolu FC Jurgen Klopp pre Daily Mirror prehlásil, že brazílsky stredopoliar Philippe Coutinho je pre The Reds veľmi dôležitý. Vo veľkom sa totiž hovorí, že by Cou mohol zamieriť v zime do Barcelony.

Bitka o Evansa

Manchester City a Arsenal budú podľa Daily Telegraph bojovať o skúseného obrancu Jonnyho Evansa, ktorý v prebiehajúcej sezóne podáva výborné výkony v drese birminghamského West Bromwichu Albion.

Can na lane Citizens

Obrancovi Emremu Canovi končí po sezóne na liverpoolskom Anfield Road kontrakt, pričom veľký interes má o jeho služby podľa Daily Mirror  Manchester City. The Reds by oporu svojej defenzívy neradi pustili k ligovému rivalovi.

Chelsea sleduje Sandra

Londýnska Chelsea sa stále nevzdala nádeje na získanie brazílskeho krajného obrancu Alexa Sandra. The Sun píše, že The Blues sa pokúsia tohto agilného krídelníka Juventusu Turín získať v zimnom aj letnom prestupovom období.

Odchod Angela Gomesa?

Daily Mirror opäť špekuluje, že by Manchester United mohol prísť o veľmi talentovaného mladíka Angela Gomesa, ktorý nedostáva príležitosti. Gomes bol dlhodobo spájaný s Barcelonou, ale najnovšie by ho chcel získať Juventus Turín.

Tottenham si verí

Vedenie Tottenhamu Hotspur si podľa Daily Mail verí, že belgický obranca Toby Alderweireld predĺži s klubom kontrakt a neprestúpi inam. O tohto Belgičana je v Európe veľký záujem, patrí medzi najspoľahlivejších bekov súčasnosti.