Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.11.)

štvrtok, 30. november 2017 10:37 | Autor: Jakub Vaverka

Gabriel Jesus
Gabriel Jesus | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

De Gea v lete alebo vôbec

Španielsky denník Diario Gol prišiel s informáciou, podľa ktorej Real Madrid zabojuje o brankára Manchestru United Davida De Geu v letnom prestupovom období, ale ak sa im ho nepodarí získať, tak už sa o tom nebudú pokúšať.

Martial nikam neodíde

Vo veľkom sa špekulovalo, že v januárovom prestupovom okne opustí Manchester United kritizovaný Anthony Martial, ale denník The Independent tvrdí, že kvalitné výkony reprezentanta Les Bleus primäli kormidelníka Josého Mourinha k tomu, aby mu dal šancu minimálne do konca prebiehajúceho ročníka.

Barcelona sleduje Kanea

Don Balón informuje, že španielsky gigant FC Barcelona by sa mohol v nasledujúcom roku zamerať na anglického bombardéra Harryho Kanea. Kane je stále hráčom Tottenhamu Hotspur, ale vo veľkom sa hovorí, že by mohol čoskoro zmeniť dres.

Jesus do Barcelony?

Ďalším hráčom, ktorého vraj pozorne sleduje FC Barcelona je brazílsky ofenzívny klenot Gabriel Jesus, ktorý v tejto sezóne predvádza fantastické výkony v drese Manchestru City. Je veľmi málo pravdepodobné, že by Citizens pustili Jesusa do La Ligy. Informácie priniesol Don Balón.

United budú rokovať

Bulvárny denník The Sun tvrdí, že švédsky kanonier Zlatan Ibrahimovič, ktorý bude po sezóne voľným hráčom, by mal začať čoskoro rokovať s Manchestrom United o predĺžení svojho aktuálneho kontraktu.

Chelsea vstúpila do boja

Nemecký plátok Sport Bild informuje, že londýnska Chelsea by mohla prekvapivo získať hviezdu londýnskeho Arsenalu Mesuta Ozila. Nemec bude po sezóne bez zmluvy, pričom na Emirates Stadium zotrvať neplánuje.

Werner na lane RM

Podľa španielskeho denníka Marca sa Real Madrid pokúsi v roku 2018 získať nemeckého kanoniera Tima Wernera, ktorý aj v tejto sezóne predvádza v drese RB Lipsko kvalitné výkony a vo veľkom sa hovorí, že odíde niekam inam.