Main Content

FOTO: Nie je to len Bratislava! Katastrofálne miesta na sedenie majú mnohé nádherné štadióny! (fotky vnútri)

streda, 29. november 2017 11:53 | Autor: Martin Gregor

Thumbnail
FOTOGALÉRIA: Najhoršie miesta na sedenie na športových štadiónoch | zdroj: Internet

Nielen bratislavský Národný futbalový štadión sa bude môcť pochváliť "komickými" miestami na sedenie, z kadiaľ nebude vidieť hracia plocha. Vo svete sú takéto "skvosty" celkom bežné.

Pozorní futbaloví fanúšikovia zo Slovenska si pri pohľade na nové zábery rastúceho Národného futbalového štadióna v Bratislave všimli, že na tribúnach sa nachádzajú miesta, z ktorých nebudú mať diváci šancu vidieť dianie na futbalovom ihrisku.

Kritické miesto na NFŠ v Bratislave sa nachádza vedľa VIP tribún. Tie budú posunuté viac smerom k ihrisku, čoho dôsledkom je vznik steny, ktorá bude brániť vo výhľade na časť ihriska zo sedadiel, ktoré budú za ňou. Televízia Markíza však zistila, že na týchto miestach síce budú osadené stoličky na sedenie, no lístky sa na ne predávať nebudú. V konečnom dôsledku teda žiadny divák nepríde o dôležité momenty zo zápasu, no prázdne sedačky aj počas oficiálne vypredaného zápasu môžu pôsobiť vizuálne rušivo, čo určite tiež nie je šťastný krok.

Každopádne treba uznať, že podobné chybičky krásy sa v žiadnom prípade netýkajú len štadióna v Bratislave, ktorý by mal byť otvorený v roku 2018. Malé i gigantické chyby, na ktoré doplácajú platiaci diváci, vznikli aj na omnoho väčších štadiónoch. Výnimkou nie sú stánky v Premier League, či obrovské štadióny v USA, kde sa hráva bejzbal alebo americký futbal. Pozrite si galériu a pobavte sa na najväčších architektonických prešľapoch vo svete.