Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.11.)

utorok, 28. november 2017 09:06 | Autor: Jakub Vaverka

Pierre-Emerick Aubameyang
Pierre-Emerick Aubameyang | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Lewandowski do USA?

Poľský útočník Robert Lewandowski je vraj naklonený odchodu z Európy. Informujú o tom viaceré médiá v Anglicku či Španielsku, Poliak je vraj na lane Los Angeles Galaxy. Lewandowskeho odchod do Major League Soccer by mohol byť zapríčinený jeho zhoršenými vzťahmi s vedením Bayernu Mníchov.

Masina hráčom Spurs?

Je veľmi pravdepodobné, že v zimnom prestupovom období opustí Tottenham Hotspur anglický reprezentačný obranca Danny Rose, ktorého sledujú Chelsea a Manchester United. Podľa Daily Mirror by na jeho miesto mohol prísť talentovaný Adam Masina z talianskej Bologne.

Arsenal pôjde po Lemarovi

Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej je londýnsky Arsenal stále v hre o francúzskeho stredopoliara AS Monako Thomasa Lemara. Kanonieri by mali prísť s ďalšou ponukou už v januárovom prestupovom období.

Dortmund chce Mchitarjana

V posledných dňoch sa špekulovalo o tom, že by arménsky reprezentant Henrik Mchitarjan mohol odísť z Manchestru United. Televízna stanica BBC píše, že „Miky“ je na lane svojho bývalého klubu Borussie Dortmund, ktorá hľadá posily do ofenzívy.

Darmian do Serie A?

Talianske noviny Corriere dello Sport píšu, že reprezentačný obranca Matteo Darmian by mohol opustiť Manchester United a vrátiť sa do Serie A, kde v minulosti obliekal dres FC Turín. Záujem o jeho služby prejavil AS Rím.

Pastore na lane Atlética

Španielsky denník AS prišiel s informáciou, podľa ktorej chce tréner Atlética Madrid Diego Simeone v zimnom prestupovom období získať argentínskeho reprezentanta Javiera Pastoreho. Pastore dostáva v drese PSG pomerne málo príležitostí.

Aubameyang je pripravený odísť

Gabonský reprezentant Pierre-Emerick Aubameyang je podľa správ z nemeckého denníka Bild opustiť Borussiu Dortmund. Dôvodom na jeho koniec v Signal Iduna Parku je hneď viacero. K odchodu „Aubu“ by mohlo dôjsť už v zimnom prestupovom období.