Main Content

Správy o Cehlárikovi: Zranenie je vážnejšie, špekuluje sa o výmene!

pondelok, 27. november 2017 11:56 | Autor: Martin Gregor

Peter Cehlárik
Peter Cehlárik | zdroj: TASR

Zranenie Petra Cehlárika si vyžiada dlhšiu pauzu od hokeja. Medzitým sa špekuluje o jeho výmene z Bostonu do iného klubu NHL.

Peter Cehlárik pre zranenie v dolnej časti nedohral piatkové stretnutie proti Pittsburghu Penguins a Bostonu chýbal aj v nedeľňajšom zápase proti Edmontonu.

Podľa najnovších správ, ktoré priniesol portál Boston Herald, čaká 22-ročného slovenského útočníka minimálna mesačná pauza. Hoci sa hovorilo aj o dlhšej absencii, štyri týždne je tiež dlhá doba, ktorá Cehlárikovi nepadla vhod práve v období, kedy sa mu začalo v NHL dariť.

,,Je to skutočný profík. Na štadión chodí ako prvý a neustále na sebe pracuje. Už keď sa rozbehol, prišlo ďalšie zranenie,” povedal o ňom tréner Bostonu Bruce Cassidy a dodal: ,,Dúfajme, že v tejto sezóne ešte dostane šancu. Je mi ho ľúto. Je to dobrý chlapec a zaslúži si, aby mu osud prial.”

Cehlárikov rozbeh v NHL komplikujú smolné zranenia. Pred sezónou nestihol pre operáciu ramena predsezónny kemp Bostonu Bruins, čo mu zmarilo príležitosť začať sezónu v prvom tíme. V období, kedy žiaril na farme a povolali ho "hore" zas utrpel zranenie slabín. Nuž a teraz sú to problémy s nohou.

Medzitým sa o mladom Slovákovi hovorí aj v súvislosti s výmenou do iného klubu. Avšak v pozitívnom zmysle slova. Skauti ostatných klubov NHL si totiž všimli jeho nadanie, hovorí sa najmä o záujme Edmontonu Oilers. V Bostone si však uvedomujú jeho cenu a je nepravdepodobné, že by ho v tomto momente vymenili.