Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.11.)

pondelok, 27. november 2017 09:01 | Autor: Jakub Vaverka

Christian Eriksen
Christian Eriksen | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona sleduje Eriksena

Vedenie FC Barcelona podľa denníka Don Balón sleduje situáciu okolo dánskeho reprezentanta Christiana Eriksena. Eriksen podáva kvalitné výkony v drese londýnskeho Tottenhamu, pričom jeho možný odchod do Katalánska bol viackrát skloňovaný už v minulosti.

Martinez do City?

Bulvárny denník The Sun tvrdí, že španielsky tréner Manchestru City Pep Guardiola by rád v zimnom prestupovom období posilnil defenzívu svojho mužstva. Záujem má o baskického obrancu Iniga Martineza, jednu z opôr Realu Sociedad San Sebastián.

Dortmund podrží trénera

V Nemecku sa vo veľkom začalo špekulovať, že po nepresvedčivých výkonoch Borussie Dortmund by mohol klub opustiť kormidelník Peter Bosz. Denník Bild ale informuje, že vedenie BVB stojí za svojím trénerom a zmena v tejto chvíli neprichádza do úvahy.

Bitka o Alexisa

Daily Mirror informuje, že hlavnými favoritmi na zisk čilského útočníka Alexisa Sancheza, ktorému končí v londýnskom Arsenale na konci sezóne zmluva, sú konkurenčný Manchester City a francúzsky vicemajster Paríž Saint-Germain.

Shaw pôjde hosťovať

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej by mohol anglický obranca Luke Shaw odísť v januárovom prestupovom okne na polročné hosťovanie do Newcastlu United. Dôvodom je fakt, že v drese Manchestru United prakticky nehráva a potrebuje zápasovú prax.