Main Content

Cristiano Ronaldo požiadal agenta, aby otvoril rokovania s PSG

nedeľa, 26. november 2017 11:20 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: © TASR

O portugalskom Cristianovi Ronaldovi sa píše prakticky neustále. Rodák z ostrova Madeira je momentálne spájaný s transferom do Ligue 1. 

Cristiano Ronaldo má s Realom Madrid platný kontrakt do konca júna 2021, to však nebráni svetovým médiám, aby prakticky každý týždeň špekulovali o tom, či tento portugalský reprezentant opustí španielsku metropolu alebo sa dohodne na novej zmluve. Aktuálne je isté, že CR7 predlžovať svoj prebiehajúci kontrakt nechce.

„Cristiano Ronaldo povedal svojmu agentovi Jorgemu Mendesovi, aby otvoril rokovania s francúzskym klubom Parížom Saint-Germain,“ šokoval verejnosť španielsky denník DiarioGol . Parížania chcú, aby za nich hrali najlepší hráči na svete a CR7 je stále jedným z tých TOP.

„Portugalčan chce, aby mu Real zvýšil plat alebo vsunul opciu do kontraktu, na základe ktorej by mohol odísť na konci prebiehajúceho ročníka. Klubový prezident Florentino Perez o tejto záležitosti diskutovať odmieta,“ píše sa v originálnom znení článku.

Ronaldo má už 32 rokov a v tejto sezóne sa mu herne nedarí tak, ako po minulé roky, avšak Ligue 1, ktorá je úrovňou značne za Primera División, by mu v posledných sezónach aktívnej kariéry mohla sedieť. Okrem toho, vidieť spoluprácu CR7 s Neymarom, Cavanim či Mbappém by bola jedným slovom pasia.