Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.11.)

sobota, 25. november 2017 09:48 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

100M za Icardiho?

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa londýnska Chelsea zaujíma o argentínskeho útočníka Maura Icardiho. Icardi je kapitánom Interu Miláno, pričom do Londýna by vraj mohol odísť za 100 miliónov libier.

Pastore do United?

Daily Express píše, že argentínsky reprezentant Javier Pastore by mohol v zimnom prestupovom období skončiť v Paríži Saint-Germain a odísť do Manchestru United. Myslí si to aj francúzska legenda Red Devils Eric Cantona.

Can do Talianska

Nemeckému obrancovi Emremu Canovi končí v Liverpoole kontrakt, pričom tento defenzívny univerzál ho nemá v úmysle predĺžiť. Daily Star tvrdí, že Can sa už dohodol na podmienkach s talianskym majstrom Juventusom Turín.

Ozil odíde do FCB

Daily Mirror zverejnil informáciu, podľa ktorej sa Mesut Ozil najneskôr v letnom prestupovom období stane posilou FC Barcelona. Nemecký reprezentant nemá v úmysle podpísať s Arsenalom nový kontrakt, pričom v Katalánsku bude zarábať zhruba 350 000 eur týždenne.

Ronaldo je otvorený PSG

Diario Gol prišiel so šokujúcou správou, podľa ktorej by sa vraj mohol Cristiano Ronaldo čoskoro stať hráčom francúzskeho vicemajstra Paríža Saint-Germain. PSG robí všetko preto, aby malo najlepších hráčov na svete, pričom CR7 by sa vraj odchodu z Madridu nebránil.