Main Content

PL Focus: Pulis skončil - kto bude ďalší?

štvrtok, 23. november 2017 15:59 | Autor: Martin Gregor

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

West Bromwich Albion prekonal dvakrát klubový prestupový rekord a dotiahol päť najdrahších posíl vo svojej histórii, ale Baggies sú na tom rovnako, ako v januári 2015, keď nastúpil Tony Pulis. Bod nad pásmom zostupu.

Iba 10 bodov po 12 kolách a domáce fiasko 0:4 s Chelsea bolo tou poslednou kvapkou trpezlivosti majiteľov i fanúšikov…

Na Old Trafford bolo veselo. Vrátil sa nielen Pogba, ale aj „kráľ Zlatan“, ktorý sa tlačí do základu. Určite nebude skromne a potichu sledovať z kúta šatne, ako hrá na hrote útoku Lukaku… Dokáže Mourinho upratať veľké egá veľkých chlapcov?

Bitka o severný Londýn nesklamala. The Gunners sa hecli a skvelým výkonom sfúkli Spurs. Arsenal ako ho máme radi. Ale dokážu kanonieri potvrdiť formu aj na trávniku Burnley? Na prvý pohľad tutovka v sebe skrýva prekvapenie víkendu.

Ani Everton a ani West Ham po manažérskych zmenách nevyhrali. Prekvapil Bournemouth a Watford, čo iba dokazuje fakt, že táto liga bude napínavá až do mája!

Zápas kola sa odohrá na Anfield. Klopp versus Conte – o herecké výkony máme postarané. Nás ale zaujímajú najmä tie futbalové.

Zápas Liverpool-Chelsea sledujte od 18:30 exkluzívne na DIGI Sport 1.

HRÁČ 12. KOLA: MOHAMED SALAH (LIVERPOOL FC)

Liverpoolčania sa ideálnym spôsobom naladili na super šláger s Chelsea. V domácom prostredí zdolali Southampton a o dva z troch gólov sa postaral nezastaviteľný Egypťan Mohamed Salah.

GÓL 12. KOLA: MARCOS ALONSO (CHELSEA FC)

Možno nebol najkrajší, ale za technické prevedenie a umelecký dojem si zaslúži ocenenie. Reč je o presnom zásahu Marcosa Alonsa proti WBA. The Blues rozhodli o svojom triumfe už v prvom polčase.

MOMENT 12 KOLA: 500. ZÁPAS V PL DAVIDA MOYESA

David Moyes je späť na scéne PL, do konca sezóny by mal viesť futbalistov West Hamu. A hoci proti Watfordu odkoučoval svoj 500ty zápas v PL, Hornets na jeho malé jubileum ohľad nebrali.