Main Content

FOTO: 35 najkrajších fitness modeliek. Na Instagrame majú milióny fanúšikov (fotky vnútri)

štvrtok, 23. november 2017 15:02 | Autor: Martin Gregor

Thumbnail
FOTOGALÉRIA: 35 najkrajších a najpopulárnejších fitness modeliek na Instagrame | zdroj: Instagram

Sú krásne, sú fit a sú mimoriadne populárne. Príchodom Instagramu sa vytvorilo skvelé útočisko pre fitness modelky, ktoré sa vďaka fotografiam na tejto sociálnej sieti stali populárnejšie, než kedykoľvek predtým.

Fitness modelky, ktoré sledujú na Instagrame milióny ľudí, propagujú produkty na cvičenie, športové oblečenie, rôzne doplnky či spodnú bielizeň. Tým najlepším sa teda tvrdá drina v posilňovni niekoľkonásobne vrátila, keďže je známe, že každý príspevok propagujúci nejaký produkt dokáže byť na Instagrame výborne zaplatený, samozrejme za predpokladu, že máte dosť fanúšikov.

Predstavujeme vám 35 najkrajších modeliek, ktoré majú od státisicov až po milióny obdivovateľov a sú inšpiráciou pre začiatočníkov i profesionálov.

Takú Michelle Lewin sleduje už vyše 12 miliónov ľudí a Sommer Gray, jednotku v poradí až sedemnásť. Na magických 10 miliónov sa čoskoro dostane aj krásna blond fitneska Anllela Sagra. V galérii nájdete 35 fitness krások, pričom ku každému menu sme doplnili aktuálny počet fanúšikov na populárnom Instagrame.