Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.11.)

štvrtok, 23. november 2017 08:58 | Autor: Jakub Vaverka

Thibaut Courtois
Thibaut Courtois | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Manchester United ide po Dembelem

Francúzsky denník L´Equipe píše, že Manchester United sa pokúsi v zimnom prestupovom období získať Moussu Dembeleho. Dembele je stále hráčom škótskeho Celticu Glasgow, kde podáva perfektné výkony. O jeho odchode inam sa hovorí už dlhšiu dobu.

Draxler do Liverpoolu?

L´Equipe informuje, že nemecký reprezentant Julian Draxler by mohol v zimnom prestupovom období odísť na polročné hosťovanie do anglickej Premier League. Draxler v parížskom PSG nedostáva toľko príležitostí, ako by si prial, pričom veľký záujem o jeho služby má Liverpool.

Atlético chce Courtoisa

Španielsky denník AS prišiel s informáciou, podľa ktorej chce Atlético Madrid získať späť brankára Thibauta Courtoisa, ktorý je brankárskou jednotkou Chelsea. Keď bol Belgičan hráčom Colchoneros, Atlético sa stalo majstrom krajiny.

Arsenal ide po Goretzkovi

Po tom, čo sa objavili informácie, že Leon Goretzka odmietne Barcelonu, pretože chce hrávať v Premier League, denník Daily Mail špekuluje, že táto hviezda Schalke 04 by mohla odísť do londýnskeho Arsenalu. Kanonieri hľadajú posily už v predstihu.

Bitka o Pereiru

Bulvárny denník The Sun píše, že Manchester United a Arsenal v januárovom prestupovom okne zabojujú o talentovaného Danila Pereiru. Pereira v prebiehajúcej sezóne podáva kvalitné výkony v drese portugalského FC Porto.