Main Content

Sersen bol poriadne nahnevaný: Neviem čo sa stalo, zápas sme si prehrali sami!

streda, 22. november 2017 08:41 | Autor: TASR

Michal Sersen
Michal Sersen | zdroj: TASR

Bratislava 22. novembra (TASR) - Obranca hokejového Slovana Bratislava Michal Sersen krútil po utorkovom zápase s Viťazom Podoľsk hlavou.

Skúsený bek sa nevedel zmieriť s tým, že jeho tím pustil z rúk dvojgólový náskok a napokon si zo stretnutia odniesol iba bod za prehru 4:5 po predĺžení.

"Rád by som vedel, čo sa stalo. V prvej tretine sme hrali solídne, dostali sme sa do dvojgólového vedenia, možno aj na našu škodu, pretože potom nám ušiel vlak. V druhej a tretej tretine sme prestali robiť veci, ktoré sme robili v prvej. Súperovi sme darovali všetky góly. Prečísloval nás, to sa nám nemôže stávať. Strácali sme puky na modrej čiare, to sa potom ťažko dobieha," povedal po Sersen po zápase.

Po úvodnej dvadsaťminútovke to pritom vyzeralo na jasnú záležitosť. Slovan sa dostal už v 6. minúte do vedenia, po prvej tretine viedol 3:1, na góly sa nenadrel, naopak, strelil ich s ľahkosťou. Potom však prišli dva údery hostí v druhej dvadsaťminútovke a v tretej aj štvrtý gól. Slovanu sa za stavu 3:4 podarilo vyrovnať v power play 12 sekúnd pred koncom, v predĺžení ale opäť udreli hostia.

"Po druhej tretine sme si niečo povedali, ale bohužiaľ, oni neskôr dali šťastný štvrtý gól. Síce sa nám podarilo vyrovnať, ale urobili sme hlúpy faul a to rozhodlo. Síce už nepadol v presilovke, ale tesne na jej konci, keď mal súper ešte tlak," pokračoval Sersen.

Napriek tomu, že zverenci trénera Eduarda Zankovca neobišli naprázdno, bod je vzhľadom na priebeh zápasu malou náplasťou. "Som nahnevaný. V priebehu zápasu to bolo najskôr jednoznačné, mali sme hru pod kontrolou. Sami sme ich dostali na koňa a zápas sme si prehrali sami," prízvukoval skúsený obranca.

Slovanu sa nedarilo ani v presilovkách, v jednej dokonca inkasoval. "Je na čom pracovať, pretože presilovky nám vôbec nepomohli," zhodnotil Sersen a dodal: "Neviem, čo sa stalo. Ak chceme pomýšľať na víťazstvo, tak určite nie takto."