Main Content

Milan Škriniar sa vyjadril ku záujmu FC Barcelona

utorok, 21. november 2017 10:09 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar FC Barcelona
Milan Škriniar FC Barcelona | zdroj: TASR

Milan Škriniar podáva v drese Interu Miláno vynikajúce výkony, preto nečudo, že sa o jeho služby začali zaujímať najlepšie kluby na svete. Slovenský obranca však záujemcom odpovedá jednoznačne.

Inter Miláno neprehral posledných dvanásť zápasov a na prvý Neapol stráca momentálne dva body. Mierou vrchovatou sa o to pričinil aj slovenský obranca Milan Škriniar, ktorý vytvoril skvelú defenzívnu dvojku so skúseným Brazílčanom Mirandom.

O 22-ročného Slováka sa v poslednom období začala zaujímať Barcelona, pričom skloňovaný bol aj jeho možný januárový odchod z Milána.

„Nezaujíma ma Barcelona,“ prehlásil však Škriniar jednoznačne pre Mediaset Premium. „Hrám za Inter a mojím cieľom je hrať za Inter. Chcem, aby sme vyhrávali. Som šťastný, že sa mi v tejto sezóne darí. Musím pokračovať v nastolenom trende.“

Mediaset pripomína, že je veľká škoda, že Milan Škriniar si nezahrá na MS 2018 v Rusku, kde sa slovenskej reprezentácii nepodarilo postúpiť. „Musíme zabudnúť na to, čo sa dialo v reprezentácii a zamerať sa na prácu v klube,“ myslí si bývalý hráč MŠK Žilina.

Škriniara sledujú Chelsea, Barcelona aj Atlético Madrid, slovenský obranca ale odchádzať nechce a sústreďuje sa len na Inter. „Aktuálnym cieľom je účasť v Lige majstrov. Chceme byť v lige vysoko, ideme od zápasu k zápasu. Je náročné hovoriť o majstrovskom titule, do konca stále ostáva veľa zápasov,“ zakončil niekdajší futbalista ViOn-u Zlaté Moravce.