Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.11.)

utorok, 21. november 2017 09:54 | Autor: Jakub Vaverka

José Mourinho
José Mourinho | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mchitarjan bojuje o budúcnosť

Anglický bulvárny denník The Sun tvrdí, že arménsky reprezentant Henrik Mchitarjan musí dokázať, že si zaslúži miesto v drese Manchestru United. Kouč José Mourinho nie je spokojný s jeho poslednými výkonmi, pričom sa stále viac špekuluje o tom, že by mohol zmeniť dres.

City pôjdu po Van Dijkovi

Manchester City je pripravený vyzvať konkurenčný Liverpool v prestupovom boji o holandského stredného obrancu Virgila Van Dijka. Ospevovaný Van Dijk je stále hráčom Southamptonu, ale podľa denníka Daily Mirror je jeho januárový veľmi reálny.

De Gea stále cieľom

Cadena SER tvrdí, že hlavným prestupovým cieľom Realu Madrid na brankársky post je stále španielsky gólman David De Gea. De Gea je dlhodobou oporou Manchestru United, pričom jeho odchod do Španielska sa skloňoval už niekoľkokrát.

Sturridge zvolí odchod

Anglický útočník Daniel Sturridge nedostáva v drese Liverpoolu toľko možností, ako by si prial, preto denník Daily Mirror špekuluje o tom, že by mohol v zimnom prestupovom období zmeniť dres. Dôvodom je fakt, že Sturridge chce ísť s Anglickom na MS 2018. Na to ale potrebuje hernú prax.

Mourinho do 2020

Portugalský tréner José Mourinho by mal byť podľa denníka Daily Star trénerom Manchestru United minimálne do roku 2020. Kontroverzný manažér je údajne na Old Trafford šťastný, pričom nemá v úmysle odísť do Parížu Saint-Germain, ako sa špekuluje.