Main Content

V KHL vyhlásili najlepších hráčov uplynulého týždňa

utorok, 21. november 2017 09:38 | Autor: TASR

Vasilij Košečkin
Vasilij Košečkin | zdroj: TASR

Hráčmi týždňa v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) sa stali brankár Vasilij Košečkin z Metallurgu Magnitogorsk, obranca Denis Kuľaš z Avtomobilistu Jekaterinburg a útočník Andrej Kuzmenko z CSKA Moskva.

Tridsaťštyriročný Košečkin pomohol Metallurgu vyhrať v uplynulom týždni dva z troch stretnutí na klziskách súperov. Dvakrát si udržal čisté konto. Zaznamenal pritom úspešnosť zásahov 98,04 percenta a priemer 0,65 gólu na zápas. Gól neinkasoval dlhých 150 minút a 59 sekúnd. Najlepím obrancom sa stal takisto 34-ročný Kuľaš, ktorý v sledovanom období nazbieral tri body (2+1) a päť plusiek v troch dueloch. Za najlepšieho útočníka týždňa vyhlásili 21-ročného Kuzmenka, ktorý pomohol CSKA k trom triumfom štyrmi bodmi za tri góly a jednu asistenciu. Pripísal si aj štyri plusky.

Najlepším nováčikom týždňa sa stal 20-ročný útočník Dinama Moskva Alexander Petunin, ktorý počas siedmich dní získal štyri body (2+2) a štyri plusky a prispel nimi k trom víťazstvám svojho tímu. Informovala o tom oficiálna internetová stránka KHL.