Main Content

Harry Kane otvorene prehovoril o svojej budúcnosti: Ostane alebo odíde?

pondelok, 20. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Momentálne pravdepodobne niet pre Tottenham Hotspur dôležitejšieho futbalistu ako anglického zakončovateľa Harryho Kanea. Spurs naňho nedajú dopustiť, ale faktom je, že veľmi často sa píše o jeho údajnom odchode inam. 

V uplynulom období sa špekulovalo o tom, že by mohol Harry Kane posilniť španielskeho giganta Real Madrid. „Mojím cieľom je hrať celú kariéru v Tottenhame,“ prehovoril v rozhovore pre nemecký denník Bild najlepší strelec uplynulej sezóny anglickej Premier League.

Kane následne vysvetlil svoje slová. „Máme fantastický tím, skvelého trénera, profesionálne tréningové centrum a taktiež staviame novučičký štadión. V tejto chvíli mi vyhovuje absolútne všetko a som šťastný.“ Peňaženky Bieleho Baletu, Manchestru United či Chelsea teda zrejme ostanú nepoužité.

Hviezda londýnskeho celku sa taktiež vyjadrila na adresu Borussie Dortmund, najbližšieho súpera Kohútov v Lige majstrov. „Dortmund je pod tlakom, musia vyhrať oba zápasy, aby mali šancu postúpiť ďalej.“ Faktom je, že ak BVB stratí čo i len bod, v osemfinále Champions League si nezahrá.

V závere sa číslo desať z kádra Spurs zastavilo pri tom, kto z hráčov Dortmundu je najnebezpečnejší v ofenzíve. „Marco Reus a Pierre-Emerick Aubameyang. Obaja sa v posledných rokoch ukazovali vo výbornom svetle.“