Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.11.)

pondelok, 20. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Luke Shaw
Luke Shaw | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Shaw k Spurs?

Irish Indepedent píše, že v zimnom prestupovom období by mohol prestúpiť anglický obranca Luke Shaw do Tottenhamu Hotspur. Shaw nie je šťastný z toho, že v Manchestri United prakticky nehráva, pričom nevyzerá byť reálne, že by mu v dohľadnej dobe José Mourinho začal dávať šance.

Van Aanholt na lane City

The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa tréner Manchestru City Pep Guardiola začal zaujímať o holandského krajného obrancu Patricka Van Aanholta. Van Aanholt bol dlhé roky súčasťou Chelsea, pričom momentálne nastupuje za londýnsky Crystal Palace.

Gimenez možno do Interu

Talianske noviny Corriere dello Sport sa zamýšľajú nad tým, že Inter Miláno možno angažuje ospevovaného obrancu Atlética Madrid Josého Mariu Gimeneza. Gimenez je s odchodom z kádra Los Colchoneros spájaný už veľmi dlho, zatiaľ k tomu ale nedošlo.

Barcelona chce Tousarta

Po tom, čo sa špekulovalo o tom, že by Barcelona chcela získať Nabila Fekira z Lyonu, sa objavili informácie, že Katalánci si brúsia zuby aj na ďalšieho hráča OL. Mundo Deportivo píše, že na Camp Nou by mohol odísť stredopoliar Lucas Tousart.

United v hre o Luiza

Tréner Manchestru United José Mourinho pokračuje v honbe za hráčmi Chelsea. Portugalčan by okrem brazílskeho záložníka Williana  podľa Daily Express veľmi rád zo svojho bývalého klubu získal aj skúseného obrancu Davida Luiza.