Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.11.)

nedeľa, 19. november 2017 11:17 | Autor: Jakub Vaverka

Willian
Willian | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kde skončí Richarlison?

Nedeľné vydanie denníka Star píše, že o brazílskeho ofenzívneho univerzála Richarlisona z Watfordu sa nezaujíma len londýnsky Tottenham Hotspur, ale brúsi si naňho zuby aj majstrovská Chelsea. Práve tieto dva londýnske kluby by mali v januárovom prestupovom okne ponúknuť Watfordu slušný balík peňazí.

Henry trénerom Walesu?

Legendárny francúzsky elegán Thierry Henry, ktorý je v súčasnosti súčasťou realizačného tímu belgickej reprezentácie, je podľa The Sunday People jedným z favoritov na post trénera waleského národného tímu. Henry by údajne mohol nahradiť na trénerskej stoličke Chrisa Colemana.

Goretzku chce aj City

Sunday Mirror píše, že ďalším tímom, ktorý je pripravený bojovať o nemeckého reprezentanta Leona Goretzku je Manchester City. Goretzka je stále hráčom Schalke 04, ale pravdepodobne v lete zmení dres. Interes majú okrem iného Barcelona či Arsenal.

Mourinho chce Williana

Prestupová stratégia Josého Mourinha na najbližšie obdobie je jednoznačná. Portugalčan chce do Manchestru United priviesť svojho bývalého zverenca Williana z Chelsea. Sunday Express tvrdí, že sa ho pokúsi presvedčiť už v zimnom prestupovom období.

Soler chce odísť

The Sun informuje, že talentovaný stredopoliar Valencie Carlos Soler chce, aby ho vedenie Los Che pustilo do Manchestru United, ktorý má o jeho služby eminentný záujem. Red Devils si vraj budú musieť pripraviť na jeho služby minimálne 45 miliónov libier.