Main Content

Milan Škriniar do Premier League? Záujem má majster!

sobota, 18. november 2017 14:19 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Slovenský obranca Milan Škriniar by už čoskoro mohol zmeniť dres.

22-ročný slovenský reprezentant Milan Škriniar podáva v talianskom Interi Miláno výborné výkony a svetové veľkokluby okolo neho začínajú krúžiť stále viac.

Portál FcInterNews uverejnili report, na základe ktorého sa londýnska Chelsea zaujíma o dvojicu hráčov talianskeho Interu Miláno. Anglický majster má mať interes o skúseného talianskeho reprezentanta Antonia Candrevu a talentovaného slovenského obrancu Milana Škriniara.

„Tréner Chelsea Antonio Conte sa zaujíma o to, aké výkony podávajú Milan Škriniar a Antonio Candreva. The Blues pracujú na tom, aby mohli túto dvojicu získať už v januárovom prestupovom okne. Títo hráči by im mohli pomôcť v bitke o titul,“ píše sa v oficiálnom znení článku.

Chelsea je momentálne na štvrtom mieste ligy, keď stráca na Manchester City, ktorý je na čele, až deväť bodov. Modrí sa chcú v zimne určite posilniť, nech sú konkurencieschopní na všetkých frontoch. „Škriniar má 22 rokov, prestúpil do Interu v roku 2017 zo Sampdorie a odohral 12 zápasov, v ktorých dvakrát skóroval,“ predstavujú novinári nášho reprezentanta.

Zdroj sa taktiež zamýšľa nad tým, že Škriniar by mohol byť náhradou za brazílskeho stredného obrancu Davida Luiza, ktorý sa nedávno dostal do konfliktu s trénerom Antoniom Contem a začalo sa hovoriť, že by mohol Stamford Bridge čoskoro opustiť.