Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.11.)

sobota, 18. november 2017 13:54 | Autor: Jakub Vaverka

Sergio Aguero
Sergio Aguero | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Aguero do Realu Madrid?

Don Balón prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vraj Real Madrid zaujíma o argentínskeho útočníka Sergia Aguera. Aguero je momentálne hviezdou Manchestru City, pričom Biely Balet vraj na jeho služby minie minimálne 60 miliónov libier.

Škriniar do Chelsea?

Daily Express píše, že vedenie londýnskej Chelsea by chcelo v zimnom prestupovom období posilniť obranu The Blues. Jedným z hráčov, čo by mohli vystužiť obrannú formáciu anglického majstra je aj slovenský stopér Interu Miláno Milan Škriniar.

United pôjde po Baleovi

Daily Mirror informuje, že Manchester United sa pokúsi v lete 2018 posledný raz získať waleského reprezentanta Garetha Balea. Bale je vraj na odchode z Realu Madrid, pričom Red Devils patria medzi najväčších záujemcov o jeho služby.

Ozil na lane FCB

Mundo Deportivo zverejnil článok, v ktorom informuje, že Mesut Ozil je jednou z prestupových možností FC Barcelona. Katalánci chcú v dohľadnej dobe dotiahnuť do svojho kádra zvučné meno do stredu zálohy, pričom Arsenal sa stále s Nemcom nedohodol na novom kontrakte.

Barca chce Fekira

FC Barcelona je ďalší klub, ktorý chce získať ospevovaného Nabila Fekira z Olympiqueu Lyon. Fekir v tejto sezóne predvádza v Ligue 1 perfektné výkony, pričom stále viac sa hovorí o jeho odchode inam. Informácie priniesol katalánsky denník Sport.