Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po zápase Slovensko - Nórsko

utorok, 14. november 2017 20:53 | Autor: TASR

Hlasy po zápase Slovensko - Nórsko
Hlasy po zápase Slovensko - Nórsko | zdroj: TASR

Slovenskí futbalisti ukončili rok 2017 domácim víťazstvom 1:0 nad Nórskom. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov po zápase.

Hlasy po zápase:

Ján Kozák, tréner SR: "Bol to dobrý prípravný zápas. Nóri boli dobre organizovaní najmä v prvom polčase, no veľa miesta na kombináciu nebolo. V druhom polčase už bolo priestoru na ihrisku viac a prevýšili sme súpera. Strelili sme víťazný gól v závere a myslím si, že víťazstvo sme si zaslúžili."

Lars Lagerbäck, tréner Nórska: "Prehrali sme a je to o to smutnejšie, že prehra prišla v úplnom závere. To je ale futbal. Som rád, že sme hrali proti Slovensku, tak kvalitnému tímu. Môžem povedať vo všeobecnosti, že dnes som bol spokojný s našim výkonom v obrane. Chýba nám ale lepšia útočná činnosť. Neboli sme tak pohybliví, ako by sme chceli.'

Stanislav Lobotka, stredopoliar SR a autor gólu: "Celý zápas sme boli lepší a sme radi, že sme sa s Janom Ďuricom rozlúčili víťazstvom. Gól venujem práve jemu, pretože to bol jeho posledný zápas v reprezentácii. Ondro mi dal výbornú loptu, obranca sa po nej dočahoval a brankár vybehol proti mne, tak som ju kopol povedľa neho. Som rád za tento gól, ale som skôr sviatočný strelec, preto túto úlohu rád v budúcnosti prenechám spoluhráčom."

Matúš Kozáčik, brankár SR: "Som spokojný s výsledkom ako aj s priebehom zápasu. Nemal som veľa práce, ale také zápasy sú ťažké, lebo v nich môže rozhodnúť jedna šanca. To sa aj dnes stalo, chválabohu na opačnej strane ihriska. Vyskúšali sme si v zápasoch s Ukrajinou a Nórskom určité veci a vidíme, že už neexistuje ľahký súper. Na každého sa treba dobre pripraviť, nik zadarmo nič nedá."

Marek Hamšík, stredopoliar SR: "Rozlúčka s Janom bola víťazná a navyše po dobrom výkone proti súperovi, ktorý sa ťažšie dobýjal. Víťazstvo je doma a to sa ráta. Rok bol dobrý, chýbal nám len bod na baráž. Toto mužstvo má kvalitu na to, aby urobilo dobré výsledky v Lige národov aj v ďalšej kvalifikácii."