Main Content

Real Madrid ponúka Balea na predaj, známa je aj cena!

pondelok, 13. november 2017 12:09 | Autor: Martin Gregor

Gareth Bale a odchod z Realu?
Gareth Bale a odchod z Realu? | zdroj: TASR

Realu Madrid podľa informácii britských a španielskych médií došla trpezlivosť s “večne” zraneným Garethom Baleom.

Gareth Bale patrí medzi najlepších futbalistov sveta. Platí to ale len v prípade, že je zdravý. Jeho kariéru však prenasledujú časté zranenia, ktoré ho zväčša vyradia z hry aj na niekoľko týždňov.

Waleský futbalista si najnovšie poranil stehenný sval a Realu Madrid bude chýbať ďalší mesiac. Bale nútene pauzuje už od 26. septembra, kedy si v zápase Ligy majstrov s Borussiou Dortmund poranil lýtko.

Neustále zdravotné problémy už nie sú pre Real Madrid ďalej akceptovateľné a jednu zo svojich najväčších hviezd ponúka na predaj. Informuje o tom španielsky portál AS alebo britský Mirror.co.uk.

Real Madrid je vraj ochotný predať Balea za 85 miliónov libier, respektíve 95 miliónov eur. Záujemcov o jeho služby je viacero, pričom favoritom na jeho kúpu je Manchester United, ktorý sa ho snažil získať zo Santiago Bernabeu už viackrát.

Zahraničné média však informujú, že do boja o služby 28-ročného útočníka sa určite vloží aj Chelsea a záujem by mohol prejaviť aj Tottenham, za ktorý hrával Bale pred odchodom do Realu.

V hlasovaní na stránke Mirroru si až 60% čitateľov myslí, že Bale sa do Premier League naozaj vráti.

Bale za štyri roky pôsobenia na Santiago Bernabeu pomohol Pusinkám k zisku troch trofejí pre víťaza Ligy majstrov, k jednému titulu v španielskej La lige a jednému víťazstvu v španielskom pohári Copa del Rey.