Main Content

Pánikovi sa nedarilo, New Jersey otočilo zápas s Chicagom

pondelok, 13. november 2017 08:54 | Autor: TASR

Richard Pánik
Richard Pánik | zdroj: TASR

New York 13. novembra (TASR) - Hokejisti Chicaga v zostave so slovenským útočníkom Richardom Pánikom podľahli v noci na pondelok v zámorskej NHL na domácom ľade New Jersey 5:7.

V zápase bohatom na góly viedli Blackhawks v 1. tretine 4:1, ale súper nezložil zbrane, v druhom dejstve otočil skóre a napokon vybojoval ôsme víťazstvo v sezóne. Hlavnou postavou duelu bol 22-ročný krídelník "diablov" Miles Wood, ktorý strelil premiérový hetrik v NHL a na triumfe hostí sa podieľal aj jednou asistenciou. Pánik odohral 14:32 min., na bránku Devils vyslal dve strely, pripísal si štyri trestné minúty a dve mínusky.

V ďalšom nočnom súboji Washington zdolal trápiaci sa Edmonton 2:1 po samostatných nájazdoch. Oilers stále chýba zranený slovenský obranca Andrej Sekera, ktorý sa zotavuje po májovej operácii kolena. Hráči Los Angeles nepotvrdili post lídra Pacifickej divízie a v kalifornskom derby prehrali so San Jose 1:2. Kings stále nemôžu počítať s Mariánom Gáboríkom, slovenský útočník však už na tréningoch zaťažuje operované koleno a je bližšie k súťažnému návratu.

Výsledky NHL:

Chicago - New Jersey 5:7
Washington - Edmonton 2:1 pp a sn
Anaheim - Tampa Bay 1:2
Los Angeles - San Jose 1:2