Main Content

Ohlasy: Ramsay, Šatan a hráči hodnotili výkony Slovenska na Nemeckom pohári

nedeľa, 12. november 2017 18:23 | Autor: TASR

Craig Ramsay
Craig Ramsay | zdroj: TASR

Slovenskí hokejisti neobhájili prvenstvo na Nemeckom pohári. Vo svojom treťom zápase na turnaji prehrali v nedeľu 2:4 s Ruskom a obsadili celkové druhé miesto. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov po zápase.

Hlasy po zápase:

Craig Ramsay, tréner SR: "Som veľmi hrdý na svoj tím za to, čo na turnaji predviedol. Aj po treťom zápase musím pochváliť brankára, pridal sa k výkonom zvyšných dvoch. V decembri nás čaká ďalší turnaj, na ktorom by sme chceli vyskúšať ešte niektorých hráčov."

Marek Ďaloga, obranca SR: "Odohrali sme dobrý zápas, ale inkasovali sme po chybách, kedy sme nepokryli hráčov."

Marcel Haščák, útočník SR: "Všetci sme robili to, čo sme mali. Bohužiaľ, Rusi boli o niečo lepší. Ale ja si myslím, že sme ukázali dobrý hokej, mal som z toho dobrý pocit. Fanúšikovia nám zatlieskali, ja som za to veľmi rád."

Marek Hovorka, útočník SR: "Škoda, že sme nevyužili viac šancí v presilovkách, mohli sme odskočiť aspoň na dva góly. Bol to hokej hore-dolu, urobili sme pár chýb a to rozhodlo."

Lukáš Cingeľ, útočník SR: "Snažili sme sa pripraviť na Rusov, vedeli sme, že budú veľa korčuľovať a že majú výborné presilovky. Škoda, že sme dostali taký rýchly gól, ale potom sme sa vzchopili a hrali sme vyrovnaný zápas. Škoda záveru."

Ján Lašák, tréner brankárov: "Chceli sme vidieť v akcii čo najviac adeptov a mám ešte väčší zmätok v hlave, ako pred turnajom. Všetci podali skvelý výkon, Marek Čiliak to mal dnes najťažšie. Ale potvrdil formu z posledných rokov."

Miroslav Šatan, generálny manažér: "Mám dobrý pocit z tohto turnaja. Som príjemne prekvapený, že si hráči pomerne rýchlo osvojili nový systém. Presvedčili sme hráčov, že to funguje, vyhrali sme dva zápasy, máme na čom stavať do budúcnosti. Vôbec nám nevadí, že sme skončili druhí, chceli sme v prvom rade vidieť hráčov."