Main Content

Slovenská dvadsiatka na záver v Monthey podľahla Nemecku

nedeľa, 12. november 2017 15:05 | Autor: TASR

hokej ilustračný
hokej ilustračný | zdroj: © TASR

Monthey 12. novembra (TASR) - Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov prehrala v nedeľu vo svojom treťom a záverečnom stretnutí na Turnaji štyroch krajín vo švajčiarskom Monthey s nemeckými rovesníkmi 3:6. Slováci predtým na podujatí zdolali Nórsko 3:1 a podľahli domácemu výberu tesne 3:4.

Turnaji štyroch krajín v Monthey:

Nemecko "20" - SLOVENSKO "20" 6:3 (1:2, 2:1, 3:0)

Góly: 3. Bokk (Adam), 27. Postel (z tr. strieľania), 32. Gläser (Hessler), 42. Eder (Seider, Strodel), 50. Zitterbart (Ontl), 59. Hessler – 17. Fehérváry (Čacho), 18. Tamáši, 36. Galbavý (Fehérváry)

zostava SR 20: Durný (50. Kostelný) – Zeleňák, Fereta, Hedera, Fehérváry, Korenčik, Dlapka, Matejovič, Švarc – Kundrik, Kelemen, Marcinek – Vybiral, V. Čacho ml., Galbavý – Smolka, Vašaš, Tamáši – Musliu, Šmída, Jaško

Ernest Bokroš, tréner SR 20 (zdroj: www.hockeyslovakia.sk): "Dnešné stretnutie sme neodohrali dobre. Znovu sme boli nedisciplinovaní a veľa vylučovaní, žiaľ, dostali sme aj smolné góly, ktoré sme dostať nemuseli. V závere zápasu sme sa snažili o zvrat, hrali sme aj powerplay, žiaľ, posledný gól sme už dostali do prázdnej bránky. V ofenzíve to dnes nebolo dobré. Tak ako sa nám darilo v extralige a mysleli sme si, že smerom dopredu sme dobrí, tak na medzinárodný level to nestačilo. Za takúto konfrontáciu na medzinárodnom ľade sme však radi. Chalani zistili, kde je úroveň medzinárodného hokeja a aj my, realizačný tím, si berieme veľmi veľa poznatkov do záverečných týždňov našej prípravy pred majstrovstvami sveta."