Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.11.)

nedeľa, 12. november 2017 11:50 | Autor: Jakub Vaverka

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Can odmietne Juventus

Anglický denník Daily Star prišiel s informáciou, podľa ktorej je nemecký reprezentant Emre Can ochotný odmietnuť Juventus Turín a rád by posilnil Manchester City. Can je stále hráčom Liverpoolu, ale na Anfield Road dlhodobo zostať neplánuje.

Zaha do Arsenalu?

Bulvárny denník The Sun píše, že ak Arsenal príde o čilského reprezentanta Alexisa Sancheza, na jeho miesto by mohol prísť anglický technik Wilfried Zaha. Zaha patrí v tejto sezóne medzi najlepších hráčov londýnskeho Crystal Palace.

Fred do Manchestru

Sunday People informuje, že vedenie Manchestru United je pripravené v zimnom prestupovom období ukončiť spoluprácu s belgickým reprezentantom Marouaneom Fellainim, pričom na jeho miesto by následne prišiel ospevovaný Brazílčan Fred z ukrajinského Šachťaru Donetsk.

Barca mohla mať Aubu

Mundo Deportivo tvrdí, že Barcelona mohla v letnom prestupovom období získať gabonského rýchlika Pierrea-Emericka Aubameyanga, ale Katalánci sa nakoniec rozhodli angažovať Ousmanea Dembélého. Dortmund mal Aubu dokonca Blaugranas sám ponúknuť.

Chelsea ide po Icardim

Londýska Chelsea pripravuje 100 miliónov eur na kúpu argentínskeho útočníka Maura Icardiho. Icardi podáva v prebiehajúcom ročníku vynikajúce výkony v drese Interu Miláno. Podľa El Gol Digital by k dohode medzi klubmi mohlo prísť už v zimnom transferovom okne.