Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po zápase Ukrajina - Slovensko

sobota, 11. november 2017 08:46 | Autor: TASR

Hlasy po zápase
Hlasy po zápase | zdroj: TASR

 Slovenská futbalová reprezentácia prehrala v piatkovom prípravnom stretnutí s domácou Ukrajinou 1:2. Prečítajte si hlasy hráčov a trénera Kozáka po zápase.

hlasy po zápase:

Ján Kozák, tréner SR: "Fantastická atmosféra, nasadenie, prístup hráčov obidvoch mužstiev k prípravnému zápasu. Málokedy sa vidí niečo také. Z tejto stránky všetko v poriadku, nebyť výsledku, keďže sme prehrali. Súper nám dal darček v podobe gólu. Domáci brankár urobil hrubú chybu, dali sme gól. V piatok sme boli veľkí gavalieri, pretože sme to súperovi vrátili. Škoda, zápas bol rozohraný tak, že sme ho nemali prehrať."

Lukáš Štetina, autor gólu SR: "Som rád, že som strelil gól práve na Ukrajine, kde som hrával za Charkov. Každá prehra mrzí, ale nemyslím si, že Ukrajinci mali veľký tlak, len využili naše chyby. Škoda toho, ale bola to dobrá príprava a test."

Marek Hamšík, stredopoliar SR: "Ukrajina vyhrala zaslúžene, za chyby sa platí. Síce sme viedli, ale potom nás domáci zatlačili a otočili skóre. Prípravné zápasy sú však na skúšanie a tréner videl v akcii viacero hráčov. Treba dať hlavu hore, v utorok na nás čakajú Nóri."

Matúš Bero, stredopoliar SR: "Futbal je o chybách, tie naše dokázal súper potrestať. Bol to náročný zápas na ťažkom teréne, nedalo sa hrať po zemi. Škoda mojej šance za stavu 1:2, mohli sme uhrať lepší výsledok."