Main Content

Sergio Ramos: Niektorým hráčom Realu sa nepáči správanie Cristiana Ronalda

piatok, 10. november 2017 11:57 | Autor: Martin Gregor

Sergio Ramos a Cristiano Ronaldo
Sergio Ramos a Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Kapitán Bieleho baletu Sergio Ramos priznal, že nie všetci hráči v kabíne sú nadšení zo správania sa Cristiana Ronalda.  

Cristiano Ronaldo odohral v tejto sezóne La Ligy sedem duelov, no skóroval zatiaľ len raz. Podľa predstáv sa nedarí ani Realu Madrid,  ktorý je v tabuľke až na treťom mieste s osembodovým mankom na vedúcu Barcelonu.

Ikona Bieleho baletu tak má dôvody na frustráciu a s pribudajúcim počtom zápasov, v ktorých sa nevie gólovo presadiť, to dáva výraznejšie najavo aj znechutenými gestami na ihrisku.

Nie všetkým jeho spoluhráčom sa však správanie Ronalda páči. Priznáva to aj kapitán tímu Sergio Ramos.

Ronaldo sa správal zvláštne aj počas víkendového zápasu proti Las Palmas. Real síce vyhral 3-0, no góly strieľali len jeho spoluhráči – Casemiro, Marco Asensio a Isco. Na presný zásah Isca pritom Ronaldo prihrával, no z jeho zásahu sa netešil.

Ramos tvrdí, že správanie Ronalda ho neprekvapuje, no priznáva, že niektorých jeho spoluhráčov áno.

,,Každý hráč v tíme má na to pravdepodobne svoj vlastný názor, možno niektorých to zasahuje  viac ako ostatných,” priznal. ,,On je vždy taký, takže ma neprekvapuje, že aj keď sme vyhrali 3-0, mal na tvári sklamanie, pretože neskóroval.”

,,Môže byť, že to nie je najlepší spôsob, ako robiť veci, a áno, možno tu sú niektorí, ktorí nemajú radi tento typ správania, ale keď hovorím osobne sám za seba, tak úprimne je mi jedno, či skóruje Cristiano, alebo Isco, alebo Keylor alebo Kiko Casilla príde a strelí gól hlavičkou...,” vysvetľuje Ramos svoj pohľad na vec.

Španielsky stopér však chápe, ako všetko vníma samotný Ronaldo. ,,Samozrejme Cristiano má odlišnú rolu, než ostatní. Hrá o Zlatú kopačku, Zlatú loptu a ďalšie individuálne ocenenia, ktoré ovplyvňuje počet strelených gólov. Tie veci vás ovplyvňujú a nemôžete sa im ubrániť. Ronaldo dáva tímu veľmi veľa a je ťažké hnevať sa naňho len kvôli tým gestám ...”