Main Content

3 hráči, s ktorými FC Barcelona už ďalej neráta

piatok, 10. november 2017 10:11 | Autor: Dávid Lech

Futbalisti FC Barcelona
Futbalisti FC Barcelona | zdroj: © TASR

Tím FC Barcelona oznámil trojici svojich hráčov, že v zimnom prestupovom období môžu odísť do iných klubov.

Tréner aktuálneho lídra La Ligy z FC Barcelona Ernersto Valverde chce mať vo svojej zostave jasno a do budúcnosti už neráta s trojicou hráčov.

Barcelona urobila ďalší krok k ‚operácii koniec‘ a oznámila niektorým hráčom, že už nie sú potrební a klub sa ich bude snažiť predať,“ informuje stránka sport-english.com.

Katalánsky veľkoklub by mal opustiť trojlístok hráčov Arda Turan, Aleix Vidal Thomas Vermaelen. Španielsky klub je ochotný čakať na ponuky ostatných tímov.

O odchode Ardu Turana sa hovorilo už v lete. 30-ročný stredopoliar ale chcel zostať v tíme, kde pre neho ale v zostave neostalo miesto. Čoraz viac sa hovorí o jeho odchode do Turecka, záujem majú aj v Číne, no odchod do Ázie je v prípade bývalého hráča Atlética Madrid nepravdepodobný.

Veľkú dôveru do slušného zisku z predaja vkladajú v Barcelone do Aleixa Vidala. 28-ročný futbalista prišiel do Barcelony za 17 miliónov eur.

FC Barcelona už viac neráta ani so službami obrancu Thomasa Vermaelena. Belgický futbalista si zahral na hosťovaní v AS Rím, no kvôli chatrnému zdraviu sa Taliani rozhodli neponechať si 31-ročného hráča. 

Spomínaní hráči by mali opustiť katalánsky tím už počas zimného prestupového obdobia. V lete by sa mal z klubu pre zmenu porúčať Rafinha.