Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.11.)

streda, 8. november 2017 08:35 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

88,5M za Upamecana

Barcelona a Manchester United vytrvalo bojujú o talentovaného obrancu nemeckého RB Lipsko Dayota Upamecana. Klubové vedenie im však dalo jasne najavo, že toho beka neplánuje predať, keď jeho cenu stanovilo na závratných 88,5 milióna libier. Informácie priniesol Sport Bild.

Arsenal sleduje Fekira

Francúzsky denník L´Equipe uvádza, že londýnsky Arsenal pozorne sleduje situáciu okolo talentovaného zakončovateľa Nabila Fekira. Fekir v tejto sezóne predvádza výborné výkony v Ligue 1 v drese Olympiqueu Lyon a vo veľkom sa hovorí o tom, že by mohol v dohľadnej dobe zmeniť dres.

Griezmann stále v hľadáčiku United

Španielsky denník Marca uvádza, že francúzsky strelec Antonie Griezmann je stále prestupovým cieľom Manchestru United. Griezmann je nateraz hráčom Atlética Madrid a špekulácie nekomentuje, ale stále viac sa začína špekulovať o tom, že kluboví šéfovia sú naklonení jeho predaju.

Simeone trénerom Evertonu?

Argentínsky tréner Diego Simeone by sa mohol stať nový trénerom liverpoolskeho Evertonu. Informovala o tom britská televízia Sky Sports. Everton robí všetko preto, aby nového kormidelníka získal čo najskôr.

Mbappé mohol hrať v Barcelone

L´Equipe tvrdí, že v letnom prestupovom období bola Barcelona dohodnutá na prestupe s Monakom ohľadom francúzskeho mladíka Kyliana Mbappého a celý transfer bol na spadnutie. Nakoniec ale z toho nebolo nič a Mbappé si vybral Paríž Saint-Germain.

Navas brankárom Arsenalu?

Bulvárny denník Diario Gol prišiel s informáciou, podľa ktorej by vraj mohol kostarický brankár Keylor Navas prestúpiť z Realu Madrid do anglickej Premier League. Konkrétne do londýnskeho Arsenalu, ktorý vraj hľadá náhradu za Petra Čecha.