Main Content

Pepe si zavaril u fanúšikov Realu Madrid: Čo sa o nich tvrdí, nie je pravda

utorok, 7. november 2017 12:12 | Autor: Martin Gregor

Pepe
Pepe | zdroj: TASR

Portugalský stopér Pepe sa po odchode z Realu Madrid opäť vyjadril na adresu svojho bývalého zamestnávateľa. Tentokrát hovoril o fanúšikoch Pusiniek.

Bývalý obranca Realu Madrid Pepe povedal tureckým médiám, že fanúšikovia Bieleho baletu neprenášajú entuziazmus na hráčov tak, ako sa to o nich hovorí.

,,Fanúšikovia Besiktasu sú veľmi vášniví a keď som na ihrisku vždy cítim a vnímam ten hluk, ktorým nás podporujú,” vychválil priaznivcov svojho nového klubu.

,,Fanúšikovia Realu Madrid na mňa budú asi nahnevaní za to čo poviem, ale nesúhlasím s tvrdením, podľa ktorého prenášajú z tribún na hráčov entuziazmus a energiu, tak ako sa to o nich hovorí. To nie je pravda. Atmosféra na Reale Madrid a na zápasoch Besiktasu je veľmi odlišná,” tvrdí 34-ročný obranca.

Pepe po príchode do Besiktasu priznal, že odchod z Realu neľutuje a to, že nezostal na Santiago Bernabeu ho nerobí smutným. ,,Aký smútok? Dal som jasne najavo, že môj čas v Reale sa skončil, toto je nová kapitola mojej kariéry. Vybral som si Besiktas, aby som pokračoval v hre, ktorá ma robí šťastným. Real Madrid je moja minulosť, bol som tam šťastný, rovnako ako v Porte a Marítime.”