Main Content

Taký kompliment ešte nedostal! Škriniar bude obrovskou hviezdou, tvrdí jeho spoluhráč

utorok, 7. november 2017 11:47 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Milan Škriniar v doterajšom priebehu sezóny nechýbal v zostave Interu Miláno ani minútu a jeho spoľahlivé výkony v obrane Nerazzurri sú chválené zo všetkých strán.

Slovenský stopér Milan Škriniar je v 22 rokoch prvým slovenským futbalistom, o ktorého sa seriózne zaujíma FC Barcelona a veľký kredit nášho hráča potvrdzujú pochvalné vyjadrenia zo všetkých strán. Podľa legendárneho Alessandra Nestu môže byť práve on tým obrancom, ktorý sa mu výkonmi priblíži.

Najnovšie vychválil Škriniara v rozhovore pre klubovú televíziu InterTV muž, ktorý pozná jeho hru pravdepodobne najlepšie – obranca Joao Miranda, ktorý s ním tvorí v Interi stopérsku dvojicu.

„Je ľahké hrať s takým hráčom, ako je on,” povedal na jeho adresu a všetko vyšperkoval obrovským komplimentom: ,,Myslím si, že sa z neho stane jeden z piatich najlepších stopérov svojej generácie!“ 

A čo záujem Barcelony? Hoci o tom píšu viaceré zahraničné média, podľa agenta talentovaného mladíka Karola Csonta jeho odchod zo San Siro momentálne v pláne nie je.

„Mám radosť z toho, aký dojem Milan zanecháva po prestupe do Interu. Je to chlapec stojaci nohami pevne na zemi. Do Barcelony nepôjde,“ povedal Csontó v rozhovore pre La Gazetta dello Sport.