Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (22.7.)

piatok, 22. júl 2011 18:04 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (22.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (22.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Kopúnek do Trnavy

Reprezentačný záložník Kamil Kopúnek sa vracia do Corgoň Ligy! Bývalý stredopoliar talianskeho Bari bude opäť pôsobiť na štadióne Antona Malatinského v drese Spartaka Trnava. Hrdina z MS 2010 však nevylúčil možnosť prestupu do zahraničného klubu ešte počas tohto prestupového obdobia. Všetko bude záležať od ponúk klubov z vyspelejších futbalových krajín.

Tittel víta možnosť turnaja fanklubov

Prezident Únie Ligových Klubov Dušan Tittel prezradil, že v budúcnosti pripadá  do úvahy aj turnaj futbalových fanklubov a zároveň dodal, že ak bude o takýto projekt záujem únia ligových klubov jeho uskutočneniu rozhodne nebude brániť.

Slovanisti to budú mať ťažké

Futbalistov Slovana čaká v treťom predkole Ligy Majstrov cyperský klub APOEL Nikózia. Hráči úradujúceho majstra tušia, že ich nečaká prechádzka ružovou záhradou. Spýtali sme sa mladíkov z kádra belasých Erika Gendela a Petra Štepanovského, čo očakávajú od dvojzápasu s cyperským majstrom.

Erik Grendel: ,,Pôjde o veľmi zdatného súpera, ktorý má dostatok pohárových skúseností, skvelých legionárov a v domácom prostredí fanúšikov, ktorí vedia vytvoriť búrlivé prostredie. Nepochybne  nás čaká omnoho vyšší level ako tomu bolo v predchádzajúcom kole s Tobolom Kostanaj.“

Peter Štepanovský: ,,Apoel nebude  vôbec ľahký protivník. Ligu vyhral s veľkým náskokom a to svedčí o jeho nespornej kvalite. Majú veľa dobrých hráčov, na ktorých si musíme dať pozor. Určite sa o postup pobijeme.”