Main Content

Vojna pokračuje: Conte nepodal Mourinhovi ruku, vysvetlil prečo

pondelok, 6. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Mourinho, Conte
Mourinho, Conte | zdroj: © TASR

Chelsea včera hostila Manchester United a extrémne sledovaný šláger Premier League vyhrala 1:0. Po záverečnom hvizde sa najviac hovorilo o iskrení medzi trénermi Contem a Mourinhom.

Pred zápasom sa hovorilo, že ak Chelsea doma pustí proti United perie, Antonio Conte na Stamford Bridge skončí. Čo bolo na tom pravdy už nezistíme, The Blues po presnom zásahu Alvara Moratu získali dôležité tri body a ostali v najlepšej štvorke Premier League.

Viac ako o konečnom výsledku sa po záverečnom hvizde hovorilo o kontroverzii medzi spomínaným talianskym manažérom úradujúceho anglického šampióna a portugalským koučom Manchestru Josém Mourinhom. Manažéri britských gigantov si totiž nepodali ruky.

„Nie, vyparil sa,“ komentoval pre denník ​Metro José Mourinho skutočnosť, či si podal ruku s Contem. „Ruku som si podal s jeho asistentmi, efekt to malo pre mňa rovnaký,“ vyjadril svoj názor kontroverzný Portugalčan a bývalý manažér Chelsea.

K situácii sa vyjadril aj samotný Conte, ktorý má podľa svojich posledných vyjadrení veľkohubého Mourinha poriadne v žalúdku. „Podávanie rúk pre mňa nie je dôležité. Rešpekt si musíte získať na ihrisku, nie mimo neho.“