Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.10.)

sobota, 28. október 2017 10:22 | Autor: Jakub Vaverka

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Coutinho chce Barcelonu

Brazílsky reprezentant Philippe Coutinho vraj odmietol prestup do francúzskeho Paríža Saint-Germain, pretože dúfa, že v januárovom prestupovom okne odíde do FC Barcelona. Vedenie Liverpoolu stále nemá v úmysle „Coua“ predávať niekam inam.

Immobile do Chelsea?

Taliansky útočník Ciro Immobile by si mohol zahrať v anglickej Premier League. Zakončovateľa rímskeho Lazia, ktorému to v tejto sezóne sype, pozorne sleduje londýnska Chelsea. Na Stamford Bridge si ho mal vyhliadnuť kouč Antonio Conte.

Klopp sa konca nebojí

Nemecký tréner Jurgen Klopp nemá strach z toho, že by ho Liverpool FC, aj napriek nie práve najpresvedčivejším výsledkom, prepustil. Nemec verí, že mu vedenie klubu dôveruje a dopraje mu priestor na systematickú prácu.

Ozil na odchod nemyslí

Nemecký reprezentant Mesut Ozil momentálne na odchod z londýnskeho Arsenalu nemyslí. Jeden z najlepších stredopoliarov na svete prehlásil, že všetko, čo ho momentálne zaujíma je, aby v drese Kanonierov odovzdal na ihrisku maximum.

Griezmann prestup nekomentuje

Antoine Griezmann je podľa španielskych médií na lane FC Barcelona, pričom podľa britských plátkov by ho veľmi angažoval Manchester United. Samotný hráč šumy o svojom odchode inam nekomentuje, pričom stále je hráčom Atlética Madrid a má platnú zmluvu.