Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.10.)

piatok, 27. október 2017 12:12 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Záujem o Griezmanna

Španielsky denník Mundo Deportivo prišiel s informáciou, podľa ktorej pomaly ale isto vedenie FC Barcelona začína pracovať na príchode francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna. Ak by však aj hviezda Atlética Madrid chcela odísť do Katalánska, došlo by k tomu zrejme najskôr počas letného prestupového obdobia.

Barca sa nevzdala Coutinha

Mundo Deportivo ďalej píše, že Barcelona je pripravená v januárovom prestupovom okne urobiť všetko preto, aby do Katalánska prišiel brazílsky reprezentant Philippe Coutinho. Jeden z ťahúňov Liverpoolu chce k Blaugranas odísť už v lete, ale klub ho odmietol predať za menej ako 144 miliónov eur.

Guedes do Realu Madrid?

Bulvárny plátok Don Balón píše, že Cristiano Ronaldo radí vedeniu Realu Madrid, aby predalo waleského reprezentanta Garetha Balea a kúpilo talentovaného Goncala Guedesa, ktorý podáva perfektné výkony v drese Valencie, ktorá je momentálne na druhej priečke La Ligy.

Liverpool nebude predaný

Finančná skupina Fenway Sports Group odmietla predať anglický futbalový klub Liverpool FC za 1,58 miliardy libier. FSG si veľmi cení, že môže vlastniť jeden z najslávnejších športových klubov sveta, preto predaju niekomu inému nie je naklonená. Klub chceli kúpiť investori z Dubaja.

Lewy bude rokovať s Realom

Real Madrid bude rokovať s Robertom Lewandowskim, píše denník AS. Poľský kanonier Bayernu Mníchov by sa vraj nebránil odchodu do španielskej Primera División, pričom Biely Balet vo veľkom hľadá novú posilu do útoku.