Main Content

Zlatan Ibrahimovič: Som späť, aby som vyhral Premier League!

piatok, 27. október 2017 11:20 | Autor: Martin Gregor

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: © TASR

Zlatan Ibrahimovič priznal, že silnou motiváciou k návratu na trávniky Premier League je jeho túžba dosiahnuť s Manchestrom United veľký úspech.

Švédsky kanonier je pripravený vrátiť sa do zostavy Manchestru United s odhodlaním vyhrať Premier League, čo zdôraznil týmito slovami: ,,Vraciam sa, aby som dokončil to, čo som začal!”

Ibrahimovič pomohol United v minulej sezóne k zisku troch trofejí, no v závere sezóny nebol klubu k dispozícii pre vážne zranenie kolena. Následne sa dlho špekulovalo, či bude pokračovať na Old Trafforde, alebo po doliečení zranenia zamieri do USA alebo futbalovo exotickej Číny. 36-ročný Zlatan sa napokon rozhodol podpísať s Red Devils zmluvu na ďalšiu sezónu.

,,Koniec (sezóny pozn.red.) pre mňa nebol taký aký som chcel, alebo hocikto chcel, špeciálne po tom, ako sezóna prebiehala, hoci sme vyhrali tri trofeje,” zamyslel sa Ibrahimovič a dodal: ,,Povedal som si, že sa vrátim späť a dokončím to čo som začal,“ cituje jeho slová portál goal.com

 ,,Cieľ je titul v Premier League. To je môj cieľ, ktorý potrebujem dokončiť. Všetko, čo som začal v prvej sezóne, dokončím v tej druhej,” hovorí presvedčene.

Ibrahimovič strelil v uplynulej sezóne v drese Manchestru United 26 gólov.