Main Content

O Škriniara má opäť záujem španielsky veľkoklub

štvrtok, 26. október 2017 12:24 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Skvelé výkony Milana Škriniara nezostávajú prehliadané ani v zahraničí. Opätovný záujem o jeho angažovanie prejavil španielsky veľkoklub.

Milan Škriniar pokračuje vo skvelých výkonoch v drese Interu Miláno. 22-ročný slovenský stopér odohral všetkých 10 ligových stretnutí, strelil dva góly a najmä skvelou defenzívnou hrou ma obrovský podiel na tom, že Inter nazbieral 26 bodov, vďaka ktorým je aktuálne na druhom mieste za suverénnym Neapolom.

Denníky AS.com a Calciomercato.it informovali, že Škriniar sa opäť ocitol v hľadáčiku španielskeho veľkoklubu Atlético Madrid.

Tréner Los Colchoneros Diego Simeone mal pritom o robustného slovenského obrancu záujem už v lete, no neuspel s ponukou 10 miliónov eur plus bonusy v rovnakej výške. Janov túto ponuku odmietol, keďže ju považoval za nízku, čo využil Inter, ktorý za Slováka zaplatil 23 miliónov eur (Inter bol vtedy kritizovaný, že ide o drahý nákup, no čas ukázal, že rozhodnutie Nerazzurri bolo správne).

Španielsky denník AS vo svojom článku píše, že Škriniar považuje madridskú destináciu za atraktívnu a prestup do Atlética nevylučuje. Môže však ísť len o špekuláciu, ktorá nestojí na reálnych základoch.

Veľký záujem o služby Škriniara predpovedá aj jeho súčasný tréner v Interi Luciano Spalletti, ktorý však tvrdí, že sa neobáva jeho odchodu.

Ak by chcelo Atlético Madrid slovenského obrancu naozaj kúpiť, muselo by prísť s omnoho atraktívnejšou ponukou než 10 miliónov eur. Trhová hodnota bývalého hráča Žiliny sa po skvelom štarte do sezóny odhaduje už na vyše 40 miliónov.