Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.10.)

štvrtok, 26. október 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Maurizio Sarri
Maurizio Sarri | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neapol nepustí Sarriho

Maurizio Sarri, tréner SSC Neapol, ktorý sa ocitol pod drobnohľadom londýnskej Chelsea, by nemal podľa dostupných informácií odísť do Anglicka. Sarri je v Neapole spokojný, navyše vedenie Partenopei mu plne dôveruje. Chelsea sa snaží hľadať alternatívy, ak klub opustí kouč Antonio Conte.

Neville trénerom Evertonu?

Bývalý anglický reprezentant a dlhoročný obranca liverpoolskeho Evertonu Phil Neville sa podľa televízie BBC zaujíma o post hlavného trénera svojho niekdajšieho zamestnávateľa. Karamelky sú momentálne bez kormidelníka, pretože Holanďan Ronald Koeman dostal padáka.

500M na posily?

Tréner Newcastlu United Rafael Benitez dostane podľa bulvárneho denníka Daily Express od klubového vedenia počas najbližších dvoch transferových okien astronomických 500 miliónov libier na kúpu nových posíl. NUFC sa chce v krátkom časovom horizonte zaradiť medzi úzku anglickú špičku.

Biličovi sa kráti čas

Anglický denník Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej vraj má chorvátsky tréner West Hamu United Slaven Bilič dva zápasy na to, aby zachránil svoj krk na lavičke The Hammers. Kladivári v prebiehajúcom ročníku podávajú veľmi zlé výkony a Biličova budúcnosť je neistá.

Ings na hosťovanie?

Liverpool FC hľadá možnosti, ako vyriešiť budúcnosť anglického útočníka Dannyho Ingsa. Ings sa dlhodobo nedokáže dostať do zostavy veľkoklubu z Anfield Road, pričom podľa Daily Mirror by mohol odísť na hosťovanie, aby pravidelne hrával.

Real Madrid chce Sancha

Daily Mirror informuje, že Real Madrid sa najnovšie začal zaujímať o talentovaného anglického reprezentanta do 17 rokov, Jadona Sancha. Sancho dal o sebe vedieť v lete, keď opustil akadémiu Manchestru City a zamieril do Borussie Dortmund.

Barcelona sleduje Martiala

Aj keď hladina špekulácií pomerne ustala, denník Mundo Deportivo prišiel s informáciou, že Katalánci stále sledujú situáciu okolo francúzskeho krídelníka Anthonyho Martiala. Martial by vraj mohol do Barcelony najskôr odísť počas letného prestupového obdobia.