Main Content

Neymar: Barcelonu budem mať navždy v srdci

utorok, 24. október 2017 11:36 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Odchod brazílskeho útočníka Neymara z FC Barcelona do PSG bol udalosťou leta. Niekoho možno prekvapí, že najdrahší hráč histórie stále prechováva ku katalánskemu gigantovi city.

Neymar sa s Barcelonou nerozišiel v najlepšom. Fanúšikovia hráčovi nevedia odpustiť, že si vybral miesto FCB Paríž, klubové vedenie mu zas odmietlo vyplatiť nemalý bonus lojality. Brazílčan, ktorého cieľom je byť najlepším na svete, však má vo svojom vzťahu ku Kataláncom jasno.

Barcelona bude mať navždy miesto v bojom srdci,“ priniesol hráčove slová denník Marca.

Aj napriek tomu, že N10 už neoblieka dres Blaugranas, jeho vzťah s bývalými spoluhráčmi, predovšetkým s Lionelom Messim a Luisom Suarezom, ostal stále na vysokej úrovni. „Mal som v klube výbornú sezónu a nikdy nezabudnem na to, čo som tam dosiahol. Teraz sa ale musím sústrediť na niečo iné,“ prehovoril Brazílčan.

Najdrahší hráč futbalovej histórie skončil v ankete FIFA The Best na treťom mieste za Cristianom Ronaldom a Leom Messim.

Je dôležité, že som tu, medzi najlepšími.“ Dlhodobým cieľom bývalého hráča Santosu je zisk vytúženej Zlatej lopty.

„Ney“ sa vrátil aj k svojej červenej karte z víkendu, ktorý utŕžil za nešportové správanie v stretnutí s Marseille.

„Veci ako bola táto by sa nemali stávať. Nemalo to nič spoločné s futbalom a dúfam, že podobnú chybu už nikdy neurobím,“ zakončil bývalý člen barcelonského útoku MSN.