Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.10.)

utorok, 24. október 2017 10:16 | Autor: Jakub Vaverka

Reus dlhodobo mimo hru. Do akcie sa vráti až v roku 2018
Reus dlhodobo mimo hru. Do akcie sa vráti až v roku 2018 | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Záujem o Marca Reusa

Po dlhej dobe sa opäť píše o nemeckom útočníkovi Marcovi Reusovi. Kapitána Borussie Dortmund vraj pozorne sledujú anglické kluby Manchester United a Arsenal, ktoré by ho chceli podľa Sport Bild priviesť do anglickej Premier League.

Kto prevezme Everton?

Po vyhodení Ronalda Koemana je liverpoolsky Everton bez trénera, pričom sa vo veľkom diskutuje o jeho možných nástupcoch. Holanďana by vraj mohol nahradiť Thomas Tuchel, ktorý od konca v Dortmunde netrénuje, pričom The Sun tvrdí, že klubové vedenie robí všetko preto, aby prišiel Carlo Ancelotti.

Draxler na lane LFC

Julian Draxler, ktorý nie je spokojný so svojou pozíciou v Paríži Saint-Germain by mohol v zimnom prestupovom období prestúpiť do Liverpoolu. The Reds sa pripravujú na to, že Coutinho v januári odíde a hľadajú vhodnú náhradu.

United lovia vo Valencii

Bulvárny denník The Sun tvrdí, že Manchester United je pripravený bojovať o talentovaného obrancu Carlosa Solera z Valencie. Red Devils sú za Solera ochotní ponúknuť rovných tridsať miliónov eur. K obchodu by mohlo prísť už začiatkom nového roka.

Zlý vzťah s Contem

Hráči Chelsea majú podľa denníka The Sun zlý vzťah s talianskym trénerom Antoniom Contem, preto komunikujú s bývalým asistentom The Blues Steveom Hollandom. Vo veľkom sa hovorí, že Conte čoskoro Stamford Bridge opustí a na jeho miesto príde niekto nový.

Arsenal proti Realu Madrid

Londýnsky Arsenal je ochotný bojovať proti Realu Madrid na prestupovom poli, píše Daily Mirror. Kanonieri sa pokúsia úradujúcemu víťazovi Ligy majstrov vyfúknuť talentovaného mladíka z Brazílie menom Alan.