Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.10.)

pondelok, 23. október 2017 10:58 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bale do Chelsea?

Vedenie Chelsea na čele s talianskym trénerom Antoniom Contem sa v raj v zimnom prestupovom období zameria na waleského reprezentanta Garetha Balea. Bale vraj stále nie je spokojný v Reale Madrid a rád by sa vrátil do anglickej Premier League. Informácie priniesol denník Daily Star.

Conte je sebavedomý

Denník Daily Mirror tvrdí, že taliansky tréner Antonio Conte sa nebojí o svoju budúcnosť v londýnskej Chelsea, a že mu rozpačité výkony v poslednom období vrásky na čele nerobia. Conte je ohľadom svojej pozície na Stamford Bridge sebavedomý, i keď sa píše o možnom návrate Carla Ancelotttiho.

Dyche je na roztrhanie

Burnley FC hrá v tejto sezóne dobrý futbal a The Clarets dokážu odolávať aj favoritom. Veľkú zásluhu na tom má kouč Sean Dyche, o ktorého je na trhu obrovský záujem. Podľa Daily Mirror sa o neho momentálne zaujímajú Everton a Leicester.

Can do Juventusu?

Denník Daily Mirror píše, že Juventus Turín pripravuje na nemeckého reprezentanta z Liverpoolu Emreho Cana 27 miliónov libier. Can by mohol Anfield Road definitívne opustiť už v zimnom prestupovom období.

Casemiro do Anglicka?

Bulvárny denník Don Balón píše, že brazílsky stredopoliar Casemiro by mohol v zimnom prestupovom období odísť z Realu Madrid a zamieriť do Manchestru United. Red Devils vraj majú o služby tohto spoľahlivého stredopoliara obrovský záujem.

Touré možno do USA

Daily Star informuje, že veterán Yaya Touré by možno mohol čoskoro opustiť Manchester City a zamieriť do americkej Major League Soccer. Futbalista z Pobrežia Slonoviny má záujem hrať v New York City FC, ktorý je sesterským klubom manchesterských Citizens.