Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (20.7.)

streda, 20. júl 2011 18:59 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (20.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (20.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Žilinské odhodlanie

Šošonov čaká vo štvrtok nesmierne ťažká úloha. Reykjavíku musia streliť v základnej hracej dobe minimálne tri góly a ani raz neinkasovať. Kremenitý stopér MŠK Jozefa Piaček odkázuje čítateľom sport7.sk na margo zajtrajšej odvety: „V kabíne je cítiť odhodlanie pobiť sa o postup , aj keď všetci vieme, že to nebude jednoduché. Musíme dobre vstúpiť do zápasu, streliť rýchly gól a pokúsiť sa o nemožné.“

Trnava sa spolieha na kolektívny výkon


Tréner Pavel Hoftych sa pred odvetou druhého predkola Európskej Ligy proti KF Tirana spolieha predovšetkým na kolektívny výkon svojich zverencov. "Výsledok je nádejný, ale zradný. Ak Tirana dá gól, bude vo výhode. My ale budeme chcieť hrať na víťazstvo, nepôjdeme čakať a strážiť výsledok, to by bola samovražda”. Zápas má výkop zajtra o 19:00 hod. Analýzu k stretnutiu nájdete už pred obedom na sport7.sk.

Ustráži si APOEL postup?


Slovan po včerajšom postupe cez Tobol Kostonaj čaká na meno svojho protivníka v III. predkole Ligy majstrov. Za súpera dostane jedného z dvojice APOEL Nikóza a Skendenbreu Korc. Bližšie k postupu majú Cyperčania, ktorí dokázali vyhrať v Albánsku 2-0. Zápas, z ktorého vzíde súper Belasých si išiel do Nikózie pozrieť naživo aj predstaviteľ Bratislavčanov Jozef Kontír.

Kapitán reprezentácie Kiss do Anglicka!

Záložník Slovana Bratislava Filip Kiss odchádza z kádra Belasých na ročné hosťovanie do druholigového anglického mužstva Cardiff City. Pre kapitána slovenskej reprezentácie do 21 rokov bude pôsobenie v The Championship nepochybne dobrou školou.