Main Content

Antonio Conte sa pustil do Josého Mourinha: Mal by sa starať o seba

piatok, 20. október 2017 09:31 | Autor: Jakub Vaverka

José Mourinho
José Mourinho | zdroj: TASR

Taliansky tréner Antonio Conte je typom kormidelníka, ktorý sa nezvykne vyjadrovať k práci svojich kolegov, tento raz ale urobil výnimku. 

Contemu sa nepáči, že José Mourinho komentuje dianie v iných kluboch a nesústredí sa na svoj Manchester United. Chelsea naposledy remizovala s AS Rím v Lige majstrov 3:3, pričom ju stále trápi rozsiahla maródka.

Čo Taliana nahnevalo bolo toto Mourinhove vyjadrenie. „Nikdy nehovorím o zraneniach. Ostatní manažéri plačú, plačú a plačú. Stále hovoria o tom, že ich hráči sú zranení,“ priniesol Portugalčanove slová po zápase s Benficou Lisabon portál Goal.com.

Energický Conte nenechal na odpoveď dlho čakať. „Myslím si, že by sa mal viac starať o seba a svoj tím, nie pozerať sa na iných. Myslím si, že Mourinho sa až príliš zameriava na to, čo sa deje v Chelsea,“ prehlásil kouč anglických majstrov.

„Dialo sa to vo veľkom aj v minulej sezóne,“ zakončil Conte, pričom vo väčšina ľudí si myslí, že Mourinho stále neprehrýzol, že ho celok zo Stamford Bridge v minulej sezóne prepustil.

Na záver je hodné pripojiť vyjadrenie Josého Mourinha z minulého týždňa po remíze s Liverpoolom, v ktorom prakticky poprel to, čo povedal po stretnutí LM. „Dnes som nemal z čoho poskladať zálohu, hráči sú zranení, naozaj som nemal koho použiť, chýbali Fellaini, Pogba či Carrick.“